top of page
Evanda personlig assistans LSS .JPG

Evandas personal – våra resurser

Våra medarbetare är Evanda Assistans och våra kunders viktigaste resurser och vi jobbar varje dag för att det ska kännas precis så! Som personlig assistent stödjer du en person med funktionssättning att leva det liv personen själv vill leva. Vill du veta mer om vad det innebär att vara personlig assistent? Titta på videoklippet!

Evanda personlig assistans LSS funktions

Vad erbjuder Evanda sina medarbetare?

Kollektivavtal

Evanda Assistans är förstås anslutna till ett kollektivavtal! Vi följer kollektivavtal för personlig assistans Almega, Vårdföretagarna. I kollektivavtalet styrs allt från anställningsformer, löner och ersättningar till arbetstider, ledighet, uppsägning och försäkringar.

Stöd och utbildning

Alla medarbetare får stöd av ansvarig chef i samtliga frågor som gäller anställning, arbetsmiljö, förmåner, fortbildning/utbildning och andra frågor som kan dyka upp. Vi träffas kontinuerligt i olika forum och bygger upp relationer genom möten.

Förmåner

Vi vet om att motion motverkar livsstilssjukdomar och ökar glatt humör och energi. Vi vill ha glada och friska medarbetare och erbjuder därför friskvårdbidrag till våra medarbetare.

Vi ordnar även med gemensamma aktiviteter för våra medarbetare så att vi kan utbyta erfarenheter och bygga gemenskap.

Evanda personlig assistans LSS funktions

Vad vill vi uppnå tillsammans?

Tillsammans uppnår vi ett gott samarbete, en god arbetsmiljö och en trivsam arbetsplats, som leder till att vi kan åstadkomma den bästa formen av hjälp till personer som är i behov av hjälp.

Vi utbildar, fortbildar, engagerar och finns där för vår personal och deras arbetsmiljö. Vi kan inte garantera branschens högsta löner men vi försöker alltid erbjuda en omhändertagande arbetsplats.

 

Tveka inte att höra av dig! Vi vill alltid höra från dig som vill bli en del av vårt team!

bottom of page