top of page
Evanda Assistans.JPG

Vi har lång erfarenhet av utförandet av assistans och vi känner att vi har fattat grejen.

Vad erbjuder vi dig?

Vad är vi särskilt bra på?

Vi har relevant handledning för din assistansgrupp

Vi gör det enkelt och tryggt med maximalt engagemang och flexibilitet

Vi har snabba kontaktvägar och minimal byråkrati

Vi är bra på att rekrytera

lämpliga

assistenter

Kvalitet

Begreppet används flitigt i många olika sammanhang, speciellt inom vård och omsorg, samtidigt som få personer som använder ordet reflekterar djupare över dess egentliga innebörd.

Vi har bestämt oss för att fundera, definiera, praktisera och leva som vi lär.

Kan Evanda Assistans erbjuda assistans som uppfyller dina behov och förväntningar?

Kvalitet i vårt arbete bestäms av DIN upplevelse, och endast av DIN upplevelse. Därför är vikten av flexibilitet och gehör för dina behov så otroligt viktigt för oss!

Vi strävar efter att uppnå upplevd kvalitet genom att lyssna på dig och förstå dina behov och förväntningar, tillämpa det i det dagliga arbetet och ständigt arbeta med att förbättra oss i att möta dina behov och förväntningar.

Du ska ha kontroll över DIN assistans, vara delaktig, känna dig trygg och uppleva tillit till de som finns där för att hjälpa dig.

Evanda Assistans arbetar med ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete där vi systematiskt undersöker, analyserar, åtgärdar och följer upp vårt arbete.

Med det sagt är vi mänskliga och kan göra fel. Upplever du något du inte är riktigt nöjd med? Hör av dig till oss eller fyll i formuläret Kontakta oss! så tar vi tag i det MED EN GÅNG.

Enkla steg för att välja Evanda Assistans

3

Nr1.JPG

Första kontakten

Allt börjar med den första kontakten. Ring, maila eller lämna dina kontaktuppgifter här på hemsidan så hör vi av oss och bestämmer en tid för ett förutsättningslöst möte. Antingen träffas vi hos dig, hos oss, eller på någon annan plats som passar dig. Vi berättar om Evanda och du får möjlighet att fråga och fundera. Mötet är helt förutsättningslöst och det kostar ingenting.

Nr2.JPG

Genomgång
av behov

Du bestämmer dig för att gå vidare i processen? Kul! Vi fördjupar oss något, går igenom beslut och budget, rekryteringsbehov och dylikt. Vi presenterar ett förslag på hur din personliga assistans kan bli bättre. På så vis vet du vad du har att ta ställning till.

Nr3.JPG

Vi är överens

När du bestämt dig så tecknar vi ett avtal om personlig assistans med ett individuellt upplägg som passar dig och du får en egen kontaktperson. Vi kommer överens om ett startdatum och hjälper dig med eventuella rekryteringar, ansökan till kommun eller Försäkringskassan. Och självklart fixar vi resten avseende bytet av assistansanordnare. Nu är du en del av Evanda-familjen – varmt välkommen!

Vi pratar inte bara om ett liv med självbestämmande utan omsätter det också i praktiken. Vi flyttar ut de ledande positionerna från huvudkontoret och in i ditt vardagsrum. Antingen är du arbetsledare själv eller så utser du en arbetsledare ur din arbetsgrupp som har särskild kunskap om dig. Både arbetsledaren och de som ska bli dina assistenter får stöd och coachning av oss samt en egen kontaktperson som ger dig tillgång till hjälp, råd, stöd och kompetens i många frågor.

bottom of page